Despre noi

HYDRO-JET VIDANJARE TIMISOARA, JUDETUL TIMIS


Activitățile societății Hydrojet se bazează pe o experiență profesională a personalului, orientată către nevoile și satisfacerea clientului, precum și pe dotarea tehnică de ultimă generație care ne permite implicarea în cele mai diverse situații din domeniu.

Profesionalismul, promptitudinea dar mai ales calitatea superioară a activităților prestate, au determinat o recunoaștere a firmei noastre pe piața serviciilor, cu impact în creșterea portofoliului de clienți.

Domeniul principal de activitate îl reprezintă vidanjare (colectarea și epurarea apelor uzate, de vidanjare fose septice, hasnale), desfundare (decolmatare, curățare și spălare mecanizată laînaltă presiune) a rețelelor de canalizare. Toate aceste operaţiuni se realizează cu vidanje de ultimă generaţie. Fiecare vidanja are echipamente specifice operaţiilor de vidanjare, desfundare, transbordare, transport (4000 litri) la standarde de neegalat. Colaborăm cu firma Sandri din Italia care ne sprijină cu echipamente și suport tehnic de ultimă oră. Aceasta din urmă, având o experiență din anul 1937, a dezvoltat și produs numeroase mașini și echipamente fiind una din cele mai renumite din Europa. Având acordul lor putem să vă aducem echipamente și mașini de vidanjare şi agricole la comandă.

Firma deține toate autorizațiile necesare, şi desfăşoară activitatea în Municipiul Timisoara, judeţul Timis şi nu numai.

Colaborând cu noi, beneficiați de o ofertă competitivă, preţuri și condiții de plată avantajoase, acestea dar mai ales satisfacerea clienților fiind atuurile care ne-au impus pe piață.

Doar câteva din serviciile în care suntem lideri în zonă:

  • Vidanjele noastre au posibilitatea de vidanjare de la o distanta de peste 60 m.
  • Desfundare, curățare, decolmatare rețele de canalizare cu instalație de înaltă presiune - woma.
  • Capacitatea utilajelor de vidanjare este de 10m3 - 20m3 apă uzată și a deșeurilor lichide.
  • Oferim servicii de inspecții video de înalta calitate pentru rețele de canalizare cu dimensiuni de la 40 mm - 400 mm.
  • Putem localiza cu precizie eventualele defecțiuni la rețeaua de canalizare cu locatorul din echipamentul de inspecție video.

Acestea fiind atuurile care ne-au impus pe piață, speram că vom putea stabili în curând relații de afaceri cu firma dumneavoastră, vă stam la dispoziție cu promptitudine și profesionalism.